Saturday, April 30, 2011

FAST 5 @ FAST AND FURIOUS 5 @ PANTAS DAN GARANG 5.......

ASSALAMUALAIKUM~~~~~


dh den lotak gambar ni tau la kan apo den nak cito...
ape x tau....
"JANGAN NAK MEMBONGAK"

hahahahahahahaha.. bergurau je...
best tegok citer ni g la tgk sendri...
lagi2 tgk midnight nyer tayangan kan...
nak preview???
alamak sory la... den ni jenis x tau nak wat sinopsis ke, preview ke etc...
g la tgk kalo nak tau.. hehehehehe...
ape bestnye....
dapat tgk ramai gak la pelakon2 dr first nyer, secondnyer, tokyo drift, empatnye berlakon...
Dom ngan O Donnor confirm la ade...
pastu ad han  yg terer men drift tu....
dan lain2 lg la...
The Rock pon ad.. jd FBI kejam..
best2...
kesimpulannya citer ni mmg best.. g la tgk x rugi pon..
hehehehehehehe...

papehal jgn lupe undi ye gambar aku kat kontest ni..
klik je gmbr kat bawah ni kalo nak undi..
tkn je vote tu ye..
satu hari satu undi...


time kasih...

Thursday, April 28, 2011

AIRBUS A380 langgar kapal terbang Comercial kecil

ASSALAMUALAIKUM~~~~~

Tgh2 best2 cari video kapal terbang terbesar kat dunia tibe2 trnmpk kes accident kapal terbang...
saje2 je teringt balik kenangan time praktikal kat AIROD..
tmpt maintenance kapal terbang...  
ni la citernye bile tgk kapal terbang besar bagak En AirBus A380 tu langgar kapal terbang comercial yg kecik..
tgk video ni rilek je AirBus tu langgar kapal terbang kecik tu..
hujung sayap kapal terbang besar tu rilek je langgar ekor kapal terbang kecik tu...
macam x de pape je jadi kat AirBus tu... tp kapal terbang comercial kecik tu dh berpusing-pusing dah...

selamat la x de kemalangan jiwa kat ctu...
katenye la..
sumber dr You Tube..


video

kejadian berlaku kat JFK airport...

jgn lupe undi kat cni ye... klik je link ni...


undi jgn x undi.. satu hari satu undi hehehehehe..




Monday, April 25, 2011

FINAL EXAM....."BONNE CHANCE"

ASSALAMUALAIKUM~~~~

Bermulanya mggu ni maknenya bermula la Peperiksaan Akhir Semester bg dak2 kat UTM ni...
tu termasuk la aku sekali tu... siap pakej lg peperikaan akhir semester terakhir ak sebagai budak degree..
papehal pon Good Luck la kat korg sumer...
ataupon dalam bahasa Perancis nye "BONNE CHANCE"... ni pon ak bljr dr blogger ni.. cik syya panggilannye..
skrg dh tau ape tu bonne chance kan

good luck la x kisah dimana anda berada ye...
doakan kejayaan saya sekali...
kire nak naikkan semangat...
nak grad katakan ni antara gambar2 org2 yg dh grade...
x sabar nak abiskan degree ni..



























uit.. bestnye tgk diorg grad.. huhuhuhuhu...


gmbr last mi jgn tiru lak...
kagom tgk care die meniru...



Sunday, April 17, 2011

BESTNYE JADI KANAK2..


ASSALAMUALAIKUM..
koleksi gmbr kanak2 yg pernah ak amik...
best nyer jd kanak2.. 













































































































bestkan jadi kanak2 ni...
x yah la nak pikir2 PSM la, keje la, assignment berlambak-lambak la...
segala ape yg dibuat diorg comel je dipndgan org dewasa...
huhuhuhuhuhu
rsnye nak jadi dak kecik balik je..
kebanyakan gmbr2 ni gmbr masa kem khidmat pendidikan kat sekolah2...
tp jadi org dewasa pon best gak..
leh la buli diorg..
muahahahahahaha..









MAKAN...MAKAN...MAKAN.... JAMUAN AKHIR TAHUN DAN ALUMNI KELAB LAMBAIAN MASYARAKAT


ASSALAMUALAIKUM...

HARI SABTU HARI TU BERSAMAAN 16 APRIL 2011 



ADALAH WAT JAMUAN AKHIR TAHUN DAN ALUMNI KHAS UTK ORG2 SEPERTI KITORG DAK2 FINAL YEAR NI...
SELAIN MAKAN2 BNYK GAK LAGI LA BENDE2 YG DIBUAT....
TAPI YANG PALING BEST SEBAB DAPAT MAKAN LA...
MACAM YANG PERNAH AKU CAKAP LA...
" sepanjang aku berada kat UTM ni aku akan makan paling banyak bile join program KLM"...
hehehehehe










ni la king of the night...

ni lak queen nyer.. hahaha




























x sangka dah final year dah ak...
rs cam semalam je ak dftr masok UTM ni...

smart ngan sweet sumenye..
kena la ngan temanya..
hahahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...