Saturday, November 27, 2010

Entry Gambar Lagi Sekali(Budak Baru Belajar 3)

Menhupdate blog lagi dengan post Budak Baru Belajar sesi ketiga...
Masterpiece saya...
komen2 la gmbr ni ye...
sebarang kritikan dan pujian saya trime..
budak2 baru belajar katakan...
huhuhuhuhuhu..

adik2 SKPK Princess Elizabeth( sekolah cacat penglihatan)

Masjid Sultan Ismail di waktu malam

Pokok kat balai cerapan UTM

UTM dari balai cerapan


adik2 SKPK Princess Elizabeth( sekolah cacat penglihatan)

adik2 SKPK Princess Elizabeth( sekolah cacat penglihatan)




























Pengalaman Pergi Majlis Kahwin Kat Hotel...

ASSALAMUALAIKUM...

hari ni ngan excitednya aku nak bercerita bahawa seronoknya aku g makan kat hotel..
ye la aku ni bukan nye selalu dapat makan makanan kat hotel...
beginilah kisahnya..

    bermula kisahnya selepas aku selesai solat maghrib, tiba2 coursemate aku mohamad asyraf azman muncul kat bilik aku. pastu beliau ajak aku g teman beliau makan. rupe2 nye beliau ajak aku teman die makan kat hotel M-suit. Kate beliau sepupunye punye bini punyer adik kawen kat hotel..
   aku pon ape lg dengan exitednya bersiap la nak g makan kat hotel. bukan selalu pon kan. dh org selalu kate makan kat hotel best. Dengan berpakaian baju lambaian mesra 9(ak rasa ni je baju plg lawa ak ade) dan berselipar ak pon ikot la asyraf g cne. 
     Sampai kat cne aku tgk mak aih ramai nye orang pki smart2. aku je sempoi je. tp aku kesah yg penting aku dapat makan. lapar tu.. dh la x makan tengahari petang g joging lak tu buat bertambah lapar la aku.
     aku tgk keliling ramai tol org yang aku nak kata mat salleh tp pandi ckp bahasa melayu. ngan org perempuan nye pki seksi2 dengan skirt pendeknya, rambut kaler2 nyer.. smpi ak pon x tau nak pandang mana. pndg kiri, kanan, depan belakang same je. agaknye sebab die nyer tema english wedding kot smpi 4 org pengiring pengantin tu pon pakai baju x hengat dunia la.. last2 ak amik keputusan tengok la pelamin tu. smart gak rekaan die. kerusi die jer 3 kali lg besar dr kerusi dak2 UTM bljr. nyesal lak x bawa CANON EOS  40D. kalo x leh la amik gambar. huhuhuhuhu.. sbb tu jigak entry ni kali x de gmbr...
    overall best gak la majlis tu ye la dapat makan sedap2. ye la seperti yang aku cakap bukan selalu dapat makan kat hotel. papehal aku ucap trime kasih la kat asyraf sebab sudi bawak aku g cne. rs mcm kat wedding negara org putih pon ad. pstu sambil makan smbil dgr org nyanyi lagu2 lame life. sedap gak suara akak tu. die nyanyi lagu2 lame english je. tu pon ak tau satu je lagu tu. lagu L.O.V.E dr nat king cole. lagu len pon x prnh ak dgrnye. last2 aku dgr org yg nyanyi tu bg salam. terperanjat asyraf ngan aku. ye la dah muke pon cam cina. bukan aku ngan asyraf je terperanjat, akak2 yg macam orang putih tu terperanjat. 
     akhirnye sebelum majlis tu abis kitorg pon mntk diri awal nak balik. bg alasan nak exam kn la study. time tu lak nmpk org2 kat ctu nak agihkan puding kat tetamu. menyesal gak la. tp x pe la x de rezeki. 
   pada pengamatan aku, majlis tu mahu puluh2 ribu nyer majlis tu. ye la siap jemput penyanyi jemputan lagi. belom masuk pelamin nyer yg besar gedabak tu. wat kat hotel lg etc.... 
   pstu masa dalam keter bincang ngan asyraf.. nak ke wat majlis wedding cmtu?? persoalan tu tros berlegar2 dalam pemikiran smpi la kitorg smpi kat UTM terchenta ni....
huhuhuhuhu

Tuesday, November 23, 2010

KARAOKE SEKALI - Just The Way You Are by Bruno Mars

video

Just The Way You Are by Bruno Mars

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they’re not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She’s so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don’t see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she’d let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She’s so beautiful

And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you’re searching for
Then just stay the same

So don’t even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you’re amazing
Just the way you are

When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are

dedicate to..........

huuu~~~
saje je try nak upload video kat blog

Sunday, November 21, 2010

MASTERPIECE SAYA

ASSALAMUALAIKUM...

saje2 je post..
sbb dah lame x post..
kerana kebosanan dh lame x ouitng buku robotik jd mangsa...
ad sekali masterpiece saya...
MENGGUNAKAN BUKU ROBOTIK...








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...