Thursday, April 28, 2011

AIRBUS A380 langgar kapal terbang Comercial kecil

ASSALAMUALAIKUM~~~~~

Tgh2 best2 cari video kapal terbang terbesar kat dunia tibe2 trnmpk kes accident kapal terbang...
saje2 je teringt balik kenangan time praktikal kat AIROD..
tmpt maintenance kapal terbang...  
ni la citernye bile tgk kapal terbang besar bagak En AirBus A380 tu langgar kapal terbang comercial yg kecik..
tgk video ni rilek je AirBus tu langgar kapal terbang kecik tu..
hujung sayap kapal terbang besar tu rilek je langgar ekor kapal terbang kecik tu...
macam x de pape je jadi kat AirBus tu... tp kapal terbang comercial kecik tu dh berpusing-pusing dah...

selamat la x de kemalangan jiwa kat ctu...
katenye la..
sumber dr You Tube..


video

kejadian berlaku kat JFK airport...

jgn lupe undi kat cni ye... klik je link ni...


undi jgn x undi.. satu hari satu undi hehehehehe..




4 comments:

SITOT said...

uiisyh3..~

macamne nak vote tu ? tak faham..

shafiqabdshukor said...

ish2...
senang je..
tekan link tu..
pstu vote gmbr ngan tekan word facbook kaler biru tu...
pstu allow je application fb tu..
then vote la...
time kasih..
kalo bley satu hari satu undi ye..
hehehehehe

Ir.shah19 said...

perrhh..syapiq minat jgk aircraft2 nie..hee

shafiqabdshukor said...

of course la...
dulu LI kat tmpt kapal terbang gak ape...
hahahaha..
wah fendi dah ad blog la...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...