Sunday, September 23, 2012

22 random act of kindness

ASSALAMUALAIKUM~~~

Hari ni nak share satu video mengenai cara seorang remaja meraikan hari lahir beliau yang ke-22 tahun.
 Syed Muzamil Hasan Zaidi, 22 tahun melakukan 22 kebaikan(22 random act of kindness) bagi meraikan haril ahir beliau yang ke-22 tahun yang dinspirasikan daripada Robyn Bomer - (38 random act of Robyn).





Memang mengagumkan~~~
Paling kagum bila polis, polis trafik, tukang sapu  sampah, kanak-kanak jalanan turut dihargai beliau..
Sesiapa yang rasa nak buat.. dipersilakan...

Sumber:
1)Syed Muzamil Hasan Zaidi youtube  channel - http://www.youtube.com/watch?v=wskG18saKk0&feature=player_embedded
2)38 random act of Robyn - http://mixmingleglow.com/blog/?p=1358




18 comments:

Tulus Sweet said...

diuniversiti sy, ada students sambut hari lahir dia dengan bagi bunga ros randomly pada sp2 yg nak...I got one too :)

✿....rossa alina....✿ said...

baguslah jugak kalau buat camni kan..xdelah sia2 je hidup..dapat jugak buat baik kat orang..ngehh2..

Ana Farhana said...

bagus juga mcm tu :")

kakinakl.com said...

salam ziarah

sekarang ni macam-macam dorang buat kan..cam nak tarik perhatian ajer

Nn said...

idea yg menarik..

shafiqabdshukor said...

kakinakl : kena gak bersangka baik... mungkin die nak tunjuk kat kita kat dunia ni bnyk lagi benda baik yg boleh dibuat.. huhuhuhu

m4rilyn said...

alhamdulillah

SWEETSYAZA said...

22tahun sama umur dgn kita...hehe

El-Janna said...

mngkin bkn selalu buat. bt time befday kan.^^ saham akhirat tu^^

aimie amalina said...

huwaaaa
bole la buat x lame lagi'
24 kebaikan?

kekekkee :))


shafiq, nak intebiu ke?heee,,bole je, pm kat fb, nnti org bg kat bos..heee :D

shafiqabdshukor said...

mimi : salah satu dari kebaikan tu boleh la buat..
bagi hadiah kat shafiq.. huhuhuhu

iZ said...

perghh...
respek =)

Yaya Azura aka Naz Azra said...

nanti mesti ramai tiru idea nie..hehe

Cik Jannah said...

hahaha. menarik! ada juga org pikir camni kan?

- zuriey - said...

dahsat la..tak tepikir pun

shafiqabdshukor said...

BOLEH LA CUBE.. HUHUHUHU

Zue Cancer said...

haiii...saye singgah blog awak =) by the way cube awak try buat dulu macam ni. =P hilhikhikhik

shafiqabdshukor said...

dh lepas.. kena tggu tahun depan dh 25 tahun.. bnyk tu.. hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...