Sunday, January 23, 2011

"Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool"

ASSALAMUALAIKUM..
hari baru je balik dari telok gorek, mersing tros ada org tag aku untuk contest ni..
berbekalkan gambar2 dari telok gorek yang aku amik masa program "First Year Experience, FYE" kat telok gorek aku pon mempertaruhkan gambar2 tersebut.. 
kalo nak join leh la klik link ni ...

ni la gmbr2 yang aku contestkan.. huhuhu
























ni agaknye kire gmbr x nmpk muke ke??
ni namenye teknik silloute..
kalo x leh ad lg 2...
adik2 first year FKE..

ni name die faiz a.k.a Bonzer...
tag la 3 org ye..

4 comments:

apisv2 said...

slm kunjungan;)
gudluck for contest;D

shafiqabdshukor said...

apisv2:
time kasih....

HadifaR_R said...

Salam...
TQVM join k :)

shafiqabdshukor said...

same2....
kalo psl gmbr2 ni mmg suke..huhuhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...