Tuesday, January 18, 2011

LIMOUSINE TERMEWAH DAN TERBESAR DI DUNIA (TAHUN 2007 la...)

ASSALAMULAIKUM...

     ada satu hari tu.. aku tgh boring2... aku pon g la berjalan2, melompat2 ke satu2 blog... tibe aku terbaca lah satu cerita pasal LIMOUSINE terbesar di dunia setakat ni.. namanya "The Midnight Rider" aku pon ape lg, tanye la pakcik google pasal limousine ni... 

ni limousine "the midnight rider" nyer

ni owner die agaknye

mcm bertingkat-tingkat je...

ni lak lounge nyer...



menurut citernye limousine(aku pon x tau nak pggl lori ke keter) ni macam bas ekspress versi mewah gile la.. die lak menjelajah keliling Southern California dan Las Vegas. limousine ni lak siap ad Sony 1,800 watt surround sound system di setiap dari tiga lounge ngan televisyen skrin besar. sebuah bar penuh, dua bartender ... dan yang paling bestnyer ada bilik air lg tu... senang je x yah susah2 nak berenti lat tepi jalan, stesen minyak etc...(macam dah biasa je)..
tp limousine ni pon x de la gune jd bas ekspress btl2 cam yg aku ckp kat atas tu.. ia digunakan utk wat function ke, event ke, etc..
     
  dan yg paling conform nyer bende ni x kan ad kat malaysia... ye la mane la muat keter ni nak masok jalan2 kat malaysia.. mau kena u-turn x ter balik keter ni.. huhhuhuhu... ok la enjoy yourself... mewah tu kalo dapat naik... x dpt naik ferrari naik ni pon leh la..


4 comments:

nazrul ashraff said...

gila kentang la..

shafiqabdshukor said...

hahahahaha..
try la tempah....
best woo..
tp jgn lak lupe ajak...

mohd zhafri said...

ni aku pnye ni...mane ko dapat...patut r time 2007 ilang...dah i eksport ke luar negara upenye

shafiqabdshukor said...

tgk beli tahun 2007 x nak bg member2 naik...
patot la ilang...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...