Monday, February 28, 2011

Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE.

ASSALAMUALAIKUM...

hari ni nak join contest lg pasal gmbr2 ni..
syok tu... dh nama ak pon ditag oleh wan aizat...
die pon tau ak ni suke ngan gmbr.. pstu suke lak main air kan..
huhuhuhuhu..
join le.. best... tarikh tutup 10 mac ni.. cpt2..
nk join leh klik kat banner bawah ni..


ni la gmbr yg akan dikonteskan... arrr...
























bestkan tgk diorg men air.. 
ni kat air terjun gunung ledang ngan dak KLM KTC UTM ..
best tgk diorg men baling2 air..
bajet leh la smpi kat ak air tu..
walaupon diorg tau ak amik gmbr tu dr jauh..
muahahahaha..
untuk nak ajak org len join kontest ni ak nak jmput antara org yg suke men air gak la..
orgnye ialah nur syyahirah ngan rozaliza... 
hehehehe...

join jom rmi2...

4 comments:

fiqkbe said...

best nyer =D

terima kasih sbb join contest fiq. semoga berjaya =)

shafiqabdshukor said...

same2...
time kasih wat kontest ni...
hehehehe

RoZALeEza ViLlaGE said...

apakah ini???hehe
nape ada nama saya..ahaks!!!!hahah

shafiqabdshukor said...

hehehehe..
saje je..
dia suruh tag name kalo nak join kontest ni..
join la kontest ni..
nak tau lbh lanjut tekaan je banner atas tu..huhuhuh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...