Friday, May 13, 2011

KAROK TERAKHIR... MUNGKIN~~~

ASSALAMUALAIKUM...

x nak citer bnyk pon...
saje je nak ckp...
.
.
semalam g karok ngan rakan2 satu course Mekatronik UTM Skudai...
hehehehhee..
saje je nak ckp sbb mngkn kali terakhir karok ngan diorg...

ye la dh final year kan...
..........

pas ni x tau la dpt lg ke x....
ye la masing2 dh keje..
kalo yg smbg master tu pon confirm busy nyer la ngan master mereka tu...

oh ye .. jgn lupe vote ye..

8 comments:

mcm ni lah said...

lama tak karok

shafiqabdshukor said...

hehehehehe..
tu la..
ni pon kali terkahir sebelom kitorg sume bwk haluan masing2...
hehehehe

NadiRah said...

patut tiba2 hujan kat JB aritu..huhu

MamAL said...

xpea nanad... atleast sejuk ckit jb.. ehhehee

mohd zhafri said...

patut r hujan..hahaha

shafiqabdshukor said...

nad : hehehehehe...
tu bkn saya yg nyanyi smpi hujan tu...
mamal : btol2 dh sejuk dh kat cni..
zaft : ahh.. ko pon same....

ferra ferro said...

mesti sedih kan bila kne bye-bye kawan sebab dah abes blaja ..

shafiqabdshukor said...

bley la..
tp x de la sngt...
bley je jmpe...
sem depan konvo jmpe lg..
hehehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...