Tuesday, May 10, 2011

TTS(TEH TARIK SESSION) NGAN DAK2 UTM LC COMMUNITY


ASSALAMUALAIKUM....

baru2 ni geng2 LC UTM ad la wat TTS utk meraikan dak final2 year yg nak grad dh dr UTM ni..
ye la dh nak abis study kat UTM ni kena la raikan.. betol x??
ak pon termasok la tu...

TTS???
owh TTS ni bknnye Tempur Tanpa Senjata yg kawan2 polis, askar kite dok praktis tu..
TTS ni bg dak2 LC kitorg sebut Teh Tarik Session..
ak pon x tau cmne tp dh jd common la org sebut TTS ni...
x kira geng2 LC johor ke, geng2 LC N9 ke, geng2 LC Malaysia pon sebot yg sama gak...
agaknye dh jd mcm unit SI la agaknye...

ok ni la gmbr2 yg ade ...
hehehehehe.. kuat melantak gak mereka ni....

10 biji motr semuanya yg g... dh abis makan lepak la plak kat danga bay smpi la kul 2 pg...


























ni la aktiviti bile dh kenyang.. lepak2 kat danga bay smbl memikirkan hala tuju UTM LC COMMUNITY.. hehehehe 


sblom start makan

blom start mkn lg...




























tu dia... geng2 yg ad.. sebenarnye rmi lg tp ni je yg berkesempatan..
dgr citer bnyk gak la ride yg nak di wat sem depan...
genting la, singapore la...
nak tau dak2 yg ad LC leh la join...
nantikan kemunculannya...

antara ride2 yg ak prnh join ngan diorg bace la link ni...


KONVOI LC PUSING UTM ( PROMOTE PESTA KONVO)




yg  last tu yg terbaik la... sbb ad join venture ngan geng2 LC UTeM, UiTM segamat ngan UTHM...

lg satu jgn lupe vote gmbr aku utk kontest digi ni ye...























6 comments:

NadiRah said...

budak yg peace tu cam penah tgk jer..
wahh!! siap de team LC..huhu

shafiqabdshukor said...

yg wat peace tu org pggl die mat yan..
kalo nmpk motor LC purple.. motor beliau la tu...

hehehehehe..
best2... kitorg kalo selalu gak la g ride @ konvoi same2...

ayen =D said...

teh tarik konon- makan macam2 hahaha

shafiqabdshukor said...

hahahahaha..
mane la tau..
mmg kalo g mkn2 ngan diorg pggl TTS...
hatta makan KFC ke ayam penyet ke pon pggl TTS gak...

IQ = Iez Qis said...

baru balik dari senibong, dapat makan free..perghhh!! terbaek! siyesly! teringin nak makan kat senibong lagi!

shafiqabdshukor said...

tu la best tu g cne...
lg best pasal IQ dpt mkn pree...

hehehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...