Saturday, March 5, 2011

I NEED A VACATION!!!!

ASSALAMUALAIKUM...

penat, bosan, mengantok etc...
ak amat memerlukan percutian!!!!
x kisah la mane2, pulau ke, pantai ke, sungai ke, etc...
huhuhuhhuhu..
dh masok final year bnyk la lak keje nak kn wat...
asal nak g jln2 je PSM meghalang...
asal nak g jln2 je ad test.....
asal nak g jalan2 je ad assignment, kuiz etc...
ak merindui zaman2 x busy dulu..
ak nak join program KLM, ak nak jln2 ngan coursemate, nak g men boling, nak g men badminton, mandi kolam renang kat Larkin dan mcm2 lg la..

x pe la tggl sebulan lebih je lg...
pstu jom kite vacation ye kwn2...
andai dapat ku undurkan putaran dunia...
ak nak kembali ke zaman x busy dulu..
ulangi citer jalan2 bersama rakan2, join program best2...
seperti suatu masa dahulu...

jln2 dak2 SEM kat KL lepas abis LI

ni kitorg jln2 kat Times Square

jamuan kali ke 5 dak2 SEM


STAR 7 ngan dak2 KLM

program simbiosis KLM

batu layar ngan dak2 KLM

kat air terjun gunung ledang.. best2..




























aku memang amat2 memerlukan percutian....

sekian...


2 comments:

nazrul ashraff said...

kenangan..huuu

shafiqabdshukor said...

yg lame jgn dikenang...
huuu T_T..
memang memerlukan satu percutian..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...