Monday, March 7, 2011

KAMI BLOGGER AKTIF UTM


ASSALAMUALAIKUM...

gathering blogger UTM..
nak join klik la gmbr kat ats ni ye..

nama diberi 
MOHD SHAFIQ BIN ABDUL SHUKOR
umur
22 tahun..
kad matrik ( nak ltk gak.. bukti student UTM  :-p)
AE070200

tmpt best kat UTM yg terbaik adalah kat bilik ak kat blok S42 KTC huhuhuhu..
pstu yg kedua terbaik kat balai cerapan( prnh wat BBQ ngan bwk dak2 UTHM ngan UTEM konvoi LC kat ats tu)...
pstu kat tasik kat pusat kesihatan tu pon best gak...

saya rasa blogger UTM terbaik, baik bets etc sebab dapat kita dapat mengenali sahabat2 blogger yg len...
sila lah join..
tarikh tutup 13 MAC 2011


6 comments:

NadiRah said...

thnks join!!
wahh!! bahaya2..
siap ada nombor kad matrik n no bilik!!!
hahahaha~

shafiqabdshukor said...

hahahahaha....
mane ad...
bgtau no blok je..
bilik x bgtau kat mane....

Dda Ly said...

seronok nye korang, siap ade utm group blogger..:)

meh ke rumah..

~air tangan ibu~

keep in touch ye..♥♥♥

shafiqabdshukor said...

bese je..
ni pon br je nak start kumpul...
air tgn ibu mmg besh...

M.N.SYUKRI said...

kita sergah bilik dia..

shafiqabdshukor said...

:p
x dpt....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...